Страници

четвъртък, 2 август 2012 г.

Още за ролята на Гага


Официалният кинодебют на Лейди Гага е не къде да е, ами в новия филм на Родригес - "Machete Kills". "Снимките бяха луди" - туитна тя.
И така певицата може да добави „актриса” към CV-то си. В четвъртък (26 юли), режисьорът Робърт Родригес разкри, че именно Лейди Гага ще видим в ролята на Лейди Хамелеон
„Тъкмо приключихме работата си по "Machete Kills" с Лейди Гага”, написа той „Тя е ТОЛКОВА ЯКА!... Издуха ни!”
Не се знае много за героинята на Гага – Лейди Хамелеон, но актрисата постна снимка на себе си в ролята – и всички говорят за облеклото й. Както обикновено.
Във филма участват още Мел Гибсън, Джесика Алба, Амбър Хард, Зоуи Селдана, София Вергара и Чарли Шийн – като (внимание!) – президентът на САЩ.
“Machete Kills” е продължението на филма “Мачете” от 2010г. Той „започна” като фалшив трейлър за омнибуса на Родригес и Куентин Тарантино – „Бибрутално”. В тази част на филма (планиран като трилогия) Мачете е вербуван от американското правителство да препътува Мексико, за да спре картелен бос, който е изстрелял оръжие в космоса.
Филмът ще излезе догодина, а Гага тръгва на голямо турне точно тогава. Тя работи неуморно по новия си албум и даде на феновете „сламка” – изсвири песен от него – в колата си. Очаква се певицата да обяви името на албума през септември. 
 -
Първата роля на Лейди Гага в киното ще бъде като героиня на Робърт Родригес. Поп звездата играе във втората част на "Мачете".
Гага ще се въплъти в ролята на La Chameleon в "MAChete Kills".
Новината дойде директно от Родригес, който се похвали в на страницата си в Twitter. "Току-що приключих работа с Лейди Гага по "MAChete Kills", тя разказа играта на всички", пише култовият режисьор.
Певицата от своя страна потвърди новината на своята Twitter страница. "Да, истина е! Ще дебютирам като актриса в киното в невероятния "MAChete Kills" на Робърт Родригес. Толкова се вълнувам!, пише Гага. "Снимането беше лудо!".
Във филма участват още Дани Трехо, Джесика Алба и Мишел Родригез, както и Мел Гибсън и Чарли Шийн.

Няма коментари:

Публикуване на коментар